Image of Samy Naceri

Samy Naceri

Sorry, couldn't find any biography for Samy Naceri. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
BNé(e):
Jul 2, 1961 In Paris - France
Movie/TV Credits:
23
First Appeared:
In the movie Léon 1994-09-14
Latest Project:
Film Alibi.com 2017-02-15
Connu(e) Pour
Poster of Alibi.com
Poster of La Mentale
Poster of Frères: la roulette rouge
Poster of Léon
Filmographie
Film Alibi.com Le chauffeur de taxi (scène coupée au montage) 2017-02-15
Film Voyage sans retour Inpecteur Jos 2013-09-11
Film Tip Top Gérald 2013-09-11
Film Des poupées et des anges Le père 2008-06-25
Film Taxi 4 Daniel Morales 2007-02-14
Film Indigènes Yassir 2006-05-25
Film Bab El Web Unknown 2005-03-16
Film Taxi 3 Daniel Morales 2003-01-29
Film La repentie Karim 2002-04-17
Film Nid de guêpes Nasser 2002-01-01
Film Féroce Alain 2002-04-17
Film La Mentale Yanis 2002-10-22
Film L'Aîné des Ferchaux Mike Baudet 2001-09-17
Film Le petit poucet The Soldier with the Iron Leg 2001-10-16
Film Taxi 2 Daniel Morales 2000-03-24
Film Là-bas... mon pays Issam 2000-04-12
Film Un pur moment de rock'n roll Kamel 1999-11-24
Film Taxi Daniel Morales 1998-04-04
Film Cantique de la Racaille Joël 1998-10-14
Film Bouge! Zn 1997-06-25
Film Raï Unknown 1995-06-28
Film Léon Swat 1 1994-09-14
Film Frères: la roulette rouge Samy 1994-12-16