Image of Anne Marivin

Anne Marivin

Sorry, couldn't find any biography for Anne Marivin. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
BNé(e):
Jan 23, 1974 In Senlis - France
Movie/TV Credits:
37
First Appeared:
In the movie J'peux pas dormir... 2000-01-01
Latest Project:
Film L'Embarras du choix 2017-03-15
Connu(e) Pour
Poster of Baby Phone
Poster of Les Beaux Malaises
Poster of Respire
Poster of WorkinGirls
Filmographie
Film Raid Dingue La psychologue du Raid 2017-02-01
Film Chez nous Nathalie Leclerc 2017-02-22
Film Baby Phone 2017-03-08
Film L'Embarras du choix Joelle 2017-03-15
series-en-streaming Les Beaux Malaises Anne 2016-10-04
Film Le talent de mes amis Carole 2015-05-06
Film Tu es mon fils Claire 2015-02-23
Film L'héritière Ana Keller 2015-03-03
Film Le Débarquement 2 2014-01-05
Film Aux yeux des vivants Julia 2014-03-10
Film SMS Nathalie 2014-08-20
Film Respire 2014-09-04
Film Ce soir je vais tuer l'assassin de mon fils Sylvie Harfouche 2014-03-31
Film Le Débarquement 2013-01-17
Film Crawl Corinne 2013-01-30
Film Il était une fois, une fois Jessica 2012-02-14
series-en-streaming WorkinGirls Michèle 2012-04-19
Film Tu seras mon fils Alice 2011-08-23
Film Les Petits Mouchoirs Juliette 2010-10-20
Film Il reste du jambon ? Justine 2010-10-27
Film Envoyés très spéciaux Claire Monier 2009-01-21
Film Cinéman Sidonie 2009-10-28
Film Je vais te manquer Lila 2009-06-10
Film Incognito Marion 2009-04-28
Film Le coach Vanessa Letissier 2009-09-09
Film Demain dès l'aube Jeanne 2009-08-12
Film Bienvenue chez les Ch'tis Annabelle Deconninck 2008-01-09
Film Sans arme, ni haine, ni violence La femme flic 2008-04-16
Film Truands Laure 2007-01-17
Film Pur week-end Sarah 2007-05-01
Film Ne le dis à personne Secrétaire d'Alex 2006-11-01
Film Podium Anne 2004-02-11
Film Narco La femme aux objets 2004-12-01
Film Chouchou La vendeuse supermarché 2003-03-19
Film Mon idole L'assistante 2002-12-17
Film Si j'étais lui Dany 2002-06-05
Film J'peux pas dormir... 2000-01-01