Image of Pierfrancesco Favino

Pierfrancesco Favino

Sorry, couldn't find any biography for Pierfrancesco Favino. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
BNé(e):
Aug 24, 1969 In Rome, Italy
Movie/TV Credits:
53
First Appeared:
In the series Amico mio 1993-12-07
Latest Project:
Film A casa tutti bene 2018-02-14
Connu(e) Pour
Poster of A casa tutti bene
Poster of Chi m'ha visto
Poster of Padre Pio
Poster of Amico mio
Filmographie
Film A casa tutti bene 2018-02-14
Film The Catcher Was a Spy Martinuzzi 2018-01-19
Film My Cousin Rachel Rinaldi 2017-06-08
Film Femme et Mari Andrea 2017-04-13
Film Chi m'ha visto 2017-09-28
Film Les Confessions Ministro italiano 2016-04-21
Film Une Mère Pierre 2015-06-24
Film Suburra Filippo Malgradi 2015-10-14
Film Senza nessuna pietà 2014-09-11
Film World War Z WHO Doctor 2013-06-20
Film Carlo! Himself 2013-06-03
Film Lino Micciché, mio padre - Una visione del mondo Narrator 2013-08-31
Film Rush Clay Regazzoni 2013-09-02
Film Posti in piedi in paradiso Fulvio Brignola 2012-03-02
Film A.C.A.B.: All Cops Are Bastards Cobra 2012-01-27
Film Piazza Fontana Giuseppe Pinelli 2012-03-30
Film Il comandante e la cicogna Giuseppe Garibaldi (Voce) 2012-10-18
Film L'industriale Nicola 2011-01-13
Film La vita facile Luca 2011-03-04
Film Il generale della Rovere Bertone 2011-10-09
Film Ce que je veux de plus Domenico 2010-04-30
Film Encore un baiser Marco 2010-01-29
Film Figli Delle Stelle Pepe 2010-10-22
Film Pane e libertà Giuseppe 'Peppino' Di Vittorio 2009-03-15
Film Anges et Démons Inspector Olivetti 2009-05-13
Film Le Monde de Narnia, chapitre 2 - Le Prince Caspian Lord Glozell 2008-05-15
Film Miracle à Santa-Anna Peppi 'The Great Butterfly' Grotta 2008-09-15
Film L'uomo che ama Roberto 2008-10-24
Film Saturno contro Davide 2007-02-23
Film Gino Bartali - L'intramontabile Gino Bartali 2006-03-26
Film La Nuit au musée Christopher Columbus 2006-10-20
Film L'inconnue Donato 2006-10-09
Film Amatemi Claudio 2005-02-01
Film Romanzo criminale Libano 2005-09-30
Film Nessun messaggio in segreteria Piero (timido) 2005-05-20
Film Mariti in affitto Vincenzo Scocozza 2004-04-02
Film Les Clefs de la maison Alberto 2004-09-10
Film Ladri ma non troppo Commissario Piero Cucciolla 2003-01-01
Film Passato prossimo Filippo 2003-01-01
Film Gli insoliti ignoti Commissario Piero Cucciolla 2003-01-23
Film Enzo Ferrari Filippo 2003-02-16
Film Al cuore si comanda Riccardo 2003-11-21
Film Da zero a dieci Biccio 2002-02-07
Film Emma sono io Carlo 2002-11-14
Film El Alamein - La linea del fuoco Sgt. Rizzo 2002-11-08
Film La verità, vi prego, sull'amore Michelangelo 2001-01-01
Film Juste un baiser Marco 2001-02-01
Film La carbonara Sergente 2000-02-11
Film Padre Pio Emanuele Brunatto 2000-08-18
Film Excellent Cadavers Mario 1999-01-01
Film Il principe di Homburg Sparren 1997-05-08
Film In barca a vela contromano Castrovillari 1997-01-01
series-en-streaming Amico mio Giuseppe 'Beppe' Vanni 1993-12-07